THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake تحميل مجانا


تحميل لعبة THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake للكمبيوتر مجانا, لعبة إطلاق نار على القضبان بطابع رعب، وهي ريميك للعبة الأركيد الكلاسيكية The House of the Dead 2 اللي صدرت في 1998 من Sega. اللعبة طورتها MegaPixel Studio ونشرتها Forever Entertainment، وبتقدم تجربة محسنة مع جرافيكس حديثة، موسيقى معاد تسجيلها مع خيار الموسيقى الأصلية، وجيم بلاي وفي للنسخة الأصلية. سيتعين عليك أولاً تنزيل لعبة THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake عبر الرابط مباشر مجانا.

اللعبة بتحكي قصة تدور في فبراير 2000، بعد سنتين من أحداث The House of the Dead الأولى حادثة Curien Mansion في 1998. مدينة صغيرة فجأة بتتعرض لغزو مخلوقات زومبي مرعبة. وكيلين من وكالة AMS، جيمس تايلور وجاري ستيوارت، بيترسلوا للتحقيق في الموضوع، واكتشفوا إن الوضع مشابه لحادثة Curien Mansion. اللعبة بتتبع مغامرتهم وهم بيحاولوا يكتشفوا مصدر الغزو ويوقفوا الزومبي عن طريق إطلاق النار عليهم في شوارع المدينة المليانة رعب. القصة بتشمل نهايات متعددة ومسارات متفرعة زي اللعبة الأصلية.

The House of the Dead 2: Remake هي لعبة إطلاق نار على القضبان، يعني الشخصيات بتتحرك تلقائيا في مسارات ثابتة، ومهمتك إنك تستهدف وتضرب الزومبي بسرعة. إليك الميكانيكس الأساسية:

طريقة اللعب:
بتلعب بشخصية جيمس تايلور أو جاري ستيوارت، أو في وضع تعاوني مع لاعب ثاني.
الهدف هو إطلاق النار على الزومبي والمخلوقات المرعبة مع تجنب إصابة المدنيين عشان تحافظ على نقاطك وعدد الأرواح.
اللعبة بتحافظ على الجيم بلاي الأصلي مع مسارات متفرعة ونهايات متعددة بناء على قراراتك وأدائك زي إنقاذ المدنيين أو هزيمة البوس بسرعة.
فيه عداد كومبو بيزيد النقاط لو ضربت أعداء بسرعة وبدقة.

أطوار اللعب:
Arcade Mode: الحملة الكلاسيكية زي لعبة الأركيد الأصلية.
Original Mode: طور محسن بميزات إضافية زي أسلحة جديدة أو تعديلات على الصعوبة.
Boss Mode: طور Time Attack لمواجهة البوسات زي Zeal وHierophant بأسرع وقت ممكن.
Training Mode: تدريب على مراحل معينة عشان تحسن مهاراتك في التصويب.

التحكم:
على PC: دعم ماوس/كيبورد، وكمان أجهزة تحكم Controllers.
مافيش دعم رسمي لـ Typing of the Dead (طور الكتابة) في الريميك، رغم إن اللاعبين طالبوا بيه على Reddit.
ملاحظة: اللعبة مش مصممة لـ VR، لكن فيه اقتراحات من المعجبين إنها تكون تجربة أفضل لو فيه نسخة VR.

الجرافيكس والصوت:
الجرافيكس: تحديث للرسومات باستخدام Unity Engine، مع بيئات جديدة وتصميمات شخصيات محسنة. لكن فيه انتقادات إن الجرافيكس تبدو زي ألعاب الموبايل أو “Unity Asset Store”، وما عجبتش كل المعجبين مقارنة بالأصلية.
الصوت: موسيقى معاد تسجيلها، لكن فيه خيار لاستخدام الموسيقى الأصلية. التمثيل الصوتي جديد بقيادة Andy Wells بيؤدي صوت Agent G وشخصيتين إضافيتين، لكن بعض اللاعبين حسوا إنه أقل كوميدية من التمثيل الأصلي اللي كان “سيء بشكل مضحك”.
واجهة المستخدم (UI): فيه شكاوى إن الـ UI مزدحمة كتير معلومات على الشاشة زي صورة السلاح، وده ممكن يشتت اللاعبين.

The House of the Dead 2: Remake هي ريميك للعبة الأركيد الكلاسيكية The House of the Dead 2 (1998). اللعبة بتقدم جيم بلاي وفي للأصلية مع جرافيكس حديثة، موسيقى معاد تسجيلها مع خيار الأصلية، وأطوار زي Arcade، Original، Boss، وTraining Mode. تدعم Local Co-op ونهايات متعددة، لكن فيه انتقادات على الجرافيكس، التحكم خصوصا الجايرو، والتمثيل الصوتي. لو بتحب ألعاب الأركيد والزومبي، جرب واستعد تواجه جحافل الزومبي مع جيمس وجاري إيه رأيك، هتكون جيمس ولا جاري، وهتلعب لوحدك ولا مع صديق؟ يكفي ببساطة من تحميل لعبة THE HOUSE OF THE DEAD 2: Remake للكمبيوتر برابط مباشر ميديافير مجانا.

انقر فوق الزر تحميل أدناه لبدء تحميل اللعبة. لا تنسى تشغيل اللعبة كمسؤول.

 تحميل برابط (Mediafire)

تحميل برابط مباشر

يجب ان يكون لديك ديريكتكس لتجنب اخطاءدلل. اضغط هنا للتحميل!

هام: تأكد من تعطيل أي نوع من أنواع برامج مكافحة الفيروسات على جهاز الكمبيوتر الخاص بك. قد يؤدي ذلك إلى حدوث مشكلات في اللعبة التي تقوم بتثبيتها مثل الأعطال والأخطاء. جميع ملفات التنزيل على هذا الموقع نظيفة 100٪ ولا تحتوي على أي فيروس!

متطلبات النظام

Requires a 64-bit processor and operating system
– OS: Windows 10
– Processor: Intel i5 3570K / AMD RYZEN 3 3300X
– Memory: 8 GB RAM
– Graphics: DESKTOP GTX 1050ti / 1650 / AMD Radeon RX 570
– DirectX: Version 11
– Storage: 7 GB available space

لقطات من اللعبة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *